Sulaklar Hayat Buca'da Teslimler 1 Ay Sonra Başlıyor

Sulaklar Hayat Buca'da Teslimler 1 Ay Sonra Başlıyor

66 Daireden oluşan Sulaklar Hayat Buca Projesinde anahtar teslimleri eylül ayında gerçekleşecek. Projede satışlar büyük oranda tamamlanırken kalan 2+1 daireler 375 Bin TL, 3+1 daireler 560 Bin TL’den satışa sunuluyor.

A+A-

2015 yılının başında projenin 4 bloktan oluşan birinci etap inşaat çalışmaları başladı. 2015 yılı içerisinde projenin ikinci etabı olan 5. blok inşaatına da başlandı. Birinci etapta son aşamaya gelindi. Birinci etap daire teslimleri eylül ayında, ikinci etapta ise yılsonunda gerçekleşecek.

66 daire ve caddeye bakan 2 dükkandan oluşan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunmakla beraber dükkanlar ve 4+1 daireler satışa çıkarılmadı. 

Ağırlıklı olarak 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Sulaklar Hayat projesinde 2+1 dairelerde 112 metrekare, 3+1 daireler 165 metrekare, 4+1’lerde 225 metrekareye kadar değişen ölçülerde daire seçenekleri bulunuyor. Sitenin dışında, caddeye bakan bölümde yer alan 2 dükkan da 900 metrekarenin üzerinde.

2+1 daire fiyatları 375 Bin TL, 3+1 daire fiyatları ise 560 Bin TL civarında. Sadece satılık 3-4 daire kaldı.

4 bin 500 metrekare alan üzerine kurulan sitede kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, fitness salonu, sauna, teras bahçeleri, peyzaj alanları, su depoları, acil durum jeneratörleri, güvenlik kameraları, merkezi sulama sistemi bulunuyor.

Proje Buca Belediyesi’ne 250 Metre uzaklıkta Buca’nın merkezi konumunda yer alıyor.

Siteyi gündelik hayatı kolaylaştıracak şekilde tasarladıklarını belirten Sulaklar İnşaat yönetim kurulu başkanı Ayhan Sulak, “Biz sitede oturacak olanlara ileride kolaylık sağlayacak her imkanı sunuyoruz. Teslimattan sonra günlük telaşından dolayı birçok insan küçük ayrıntılarla uğraşmıyor. Bu detaylarla biz ilgilendik. Örneğin zaman ayarlı sulama sistemi kurduk. Bu sadece bir örnek. Bunun gibi daha birçok detay çalışmalarımız var” dedi.

BUCA MERKEZDEKİ SON BÜYÜK ALAN

Buca’da arsa kıtlığı yaşandığına dikkat çeken Sulak, “ Bu proje Buca merkezindeki son site projesi. Çoğu ilçede olduğu gibi Buca’da ilçemizde de arsa teminde problemlerimiz var. Bu proje alamız Buca merkezindeki son büyük alan. Ne bizim ne de başka müteahhit arkadaşlarımızın konut yapabileceği merkezi lokasyonda başka büyük arsa kalmadı” ifadelerini kullandı.

“BUTİK ÇALIŞMAYI SEVİYORUZ”

Genellikle Buca’da konut projeleri yaptıklarını belirten Ayhan Sulak şunları dile getirdi, “ Biz butik çalışmayı seviyoruz. Butik tarzda küçük projeler yapıyoruz. Çok büyük projelere girmedik. Büyük projelere ileride girecek olsak bile butik projeler her zaman vazgeçilmezimiz olacaktır. Buca dışına pek çıkmıyoruz. Ancak Buca’da arsa kalmadı. Bu yüzden ilçe dışına çıkmamız mümkün. Bornova ve Karşıyaka’da ilgilendiğimiz yerler var. Sonraki projemiz bu iki ilçeden birinde olabilir. Ancak kesinleşmiş bir durum yok.

Ayhan Sulak Kimdir?

Sulaklar Hayat projesi iletişim Bilgileri

Adres: 149. Sk. 9 B, 35370 Buca/İzmir

Telefon: 444 56 56

Web adresi: www.sulaklar.com

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum