Ulaşılabilir Rakamlarda Villa Ve Konut Üretmeye Odaklandık

Ulaşılabilir Rakamlarda Villa Ve Konut Üretmeye Odaklandık

Renk Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şeyhmus Kavak, ulaşılabilir fiyatlarda konut ve villa üretmeye odaklandıklarını belirterek, “Yeterli metrekarelerde ulaşılabilir konut üretirken, lüksten hiçbir şekilde taviz vermiyoruz” dedi

A+A-

1982 yılında Renk Oto markasıyla aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan, uzun yıllar boyunca 2. el araç piyasasında kurumsal firmaların çözüm ortaklığını yapan şirket, 2012 yılında inşaat alanında da faaliyet göstermeye karar verdi. O dönemden itibaren arsa yatırımları yapan ve İzmir'in çeşitli bölgelerinde projeler üreten Renk Yapı'nın yönetim kurulu başkan yardımcısı Şehmus Kavak, dünden bugüne şirketin geldiği noktayı anlattı.

Loca markalı projeler

Renk Yapı olarak Loca markasıyla projeler geliştirdiklerini ifade eden Kavak, projelerinden kısaca şu şekilde bahsetti: "İlk olarak 2012 yılında Balçova’da butik bir proje yaptık. Ama ilk iddialı projemizi Karşıyaka Girne Caddesi üzerinde bulunan Loca Karşıyaka projesiyle hayata geçirdik. Arkasından Urla'da denize sıfır olan Loca Urla projemizi tamamladık. 2016 yılında da Ataşehir'de  60 daireden oluşan Loca Ataşehir  projesini, 2020/2022 yılları arasında 200 konuttan oluşan Loca Çeşme ve loca Twin projelerini ardından da  yine 2022 yılı içinde Dalyan'daki Loca Ayayorgi projemizi tamamladık. Loca Twin projemiz de bir önceki Loca Çeşme projemizin devamı niteliğinde oldu. Reisdere’de yaptığımız projemiz 87 konuttan oluşuyor. Bahçeli ve teraslı daire seçeneklerimiz bulunuyor. Havuzu, spor salonu, güzel komşulukları olan tatil köyü havasında bir proje hayata geçirdik. Satışlarımız hala sürüyor."

loca-cesme.jpg

Proje masa başında çözülür, şantiyede uygulanır

Kavak, inşaatın tüm aşamalarında şantiyenin başında olduklarını ifade ederek: "Şantiyelerimizde çok sayıda teknik personelimiz olsa da biz de her zaman işimizin başındayız. Projelerin şantiyede değil, öncelikle masa başında çözülmesi gerektiğine inanıyoruz. Tabii ki şantiyede çözülmesi gereken detaylar çıkacaktır.  Ama projelerin mümkün olduğu kadar masa başında uygulanabilir hale getirilmesinin inşaatın yapım aşamasında uygulama açısından kolaylık ve zaman kazandırdığını düşünüyoruz."

Renk Yapı olarak gelecekte gerçekleştirecekleri projeleri anlatan Kavak, şunları söyledi: 

"Kuzey aksı İzmir'in en hızlı gelişen bölgesi. Deprem ve pandeminin de etkisiyle insanların hayatlarına daha fazla değer vermesi ve vaktini de dolu dolu geçirme isteğiyle bu bölge daha da gelişti. Biz de burada Plastik Organize'nin hemen girişinde, yaklaşık 20 bin metrekare alan içinde 58 adet villadan oluşan projemizi 2024 yılının ikinci yarısında hayata geçirmeyi planlıyoruz.

Ayrıca Seferihisar'da 350 adet konut ve villalardan oluşan karma bir projemizin hazırlıklarına başladık. Ulaşılabilir rakamlarda lüks konutlar ve villalar üretmeye odaklandık. Doğanın  içinde güvenliği, havuzu, çocuk oyun parkları, yürüyüş yolları  vb. sosyal olanakları ile  12 ay hayat dolu bir yaşam köyü inşaa etmeyi planlıyoruz.   

Bunun dışında lokasyon açısından izmir’in değerli bölgelerinde proje geliştirme çalışmalarımız devam etmektedir.

Misyonumuz; Renk Yapı olarak beklentilerin üzerinde güven ve hizmet anlayışıyla yola çıktığımız inşaat sektöründe yüksek kalitede modern mimari anlayışıyla yatırımlar gerçekleştirerek farklı yaşam konseptleri ortaya koymak yolunda projelerimizi hayata geçirmektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.