Torbalı Yeni Belediye Binası Ne Zaman Açılacak?

Torbalı Yeni Belediye Binası Ne Zaman Açılacak?

Torbalı Belediyesi'nin Tepeköy mahallesindeki yeni himzet binası inşaatı hızla sürüyor. Torbalı Belediyesi yeni hizmet binasının 2018 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

A+A-

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Tepeköy Mahallesi'nde inşaatı devam eden yeni belediye hizmet binasında incelemelerde bulundu.  Mevcut binanın Torbalı'nın ihtiyacına cevap vermemesi dolayısıyla geçtiğimiz eylül ayında inşaatına başlanan yeni belediye hizmet binasının 2018 yılında tamamlanması öngörülüyor.

Başkan Görmez, belediye binasının yapıldığı yerin, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iş makineleri için şantiye alanı olarak tahsis edilmek istendiğini, uzun uğraşlar sonucu bu alanın ilçe belediyesine kazandırıldığını belirterek, "Çok değerli bu alan için anında müdahale ettik. Büyükşehirle yargı sürecimiz sağlıklı işlemeseydi burası şimdi şantiye yeriydi. Ayrıca Belediyelerin hizmet binası için onay almakta çok zorlandıkları bir dönemde Başbakanımız Binali Yıldırım ve Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya'nın destekleriyle onay alabildik. Kendilerine teşekkür ederim. Bu, Torbalı'ya kazandırdığımız 200'e ulaşacak projelerimizden sadece bir tanesi.  Hızla gelişen, büyüyen ilçemize yakışan bir yatırım oldu" diye konuştu.

12 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip binada Selçuklu tarzı ve modern mimari birlikte sentezlendi. Torbalı Belediyesi 5 kattan oluşuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.