TOKİ’den Yılın İkinci İndirim Kampanyası

TOKİ’den Yılın İkinci İndirim Kampanyası

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına 21 Eylül-19 Ekim 2021 tarihleri arasında yüzde 22'lik ikinci indirim kampanyası başlattı.

A+A-

TOKİ'den ev alan vatandaşların heyecanla beklediği Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2. indirim kampanyası için başvurular bugün başlıyor. TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası dahilinde başvurular 21 Eylül-19 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak. TOKİ    indirim kampanyasında borcunun tamamını ya da en az yüzde 25'lik kısmını ödeyen vatandaşlar yararlanacak. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası dahilinde borcunun tamamını ödemeyecek olanlar da toplam borç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak koşuluyla gerçekleştirdikleri ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından faydalanacak. 

TOKİ'den ev alan vatandaşlar 21 Eylül 2021-19 Ekim 2021 tarihlerinden sonra yapılacak olan borç kapatmalarında sunulan indirimden yararlanamayacak. 

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası katılım şartları 2021

TOKİ ikinci indirim kampanyası dahilinde satın alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının kampanyanın başlangıç gösterdiği 19 Eylül 2021 tarihi itibariyle öncelikle borç kapatmanın gerçekleştiği aya ait taksit ödemelerini yapmış olmaları talep ediliyor.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyasına başvurmak isteyenlerin ek olarak eskiye dönük olarak taksit ve emlak vergisi borcu olmaması da talep edilen koşullar arasında.

TOKİ tarafından yapılan projelerden ev satın alan vatandaşlar tarafından beklenen TOKİ 2021 indirim kampanyasından, geri ödeme taksitleri en geç 2020 senesinin Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri alıcıları yararlanabiliyor. Ödenecek taksit sayısı 12 ay ve bundan daha az kalan konut ve iş yeri alıcıları yüzde başlatılan kampanyasından faydalanamıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.