Tan Urla Lansmana Çıkıyor! Fiyatlar 8 Milyon 200 Bin TL’den Başlıyor

Tan Urla Lansmana Çıkıyor! Fiyatlar 8 Milyon 200 Bin TL’den Başlıyor

Mayıs ayında ön lansman sürecini başlatan Tan Urla projesinde lansman satışları önümüzdeki hafta itibariyle başlıyor. Lansmana özel ödeme ve indirim fırsatlarının sunulduğu projede fiyatlar 8 milyon 200 Bin TL’den başlıyor.

A+A-

Tanyer Yapı’nın Urla Bademler’deki 200 dönüm arazisi üzerinde geliştirdiği Tan Urla projesi 258 konut ve müstakil villadan meydana geliyor. Projede 1+1’den 5+1’e kadar farklı seçenekte daire ve villalar yer alıyor. Konutların büyüklükleri 70 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan evlere 150 metrekare ile 990 metrekare arasında arsa payı da tahsis edildi.

Mimar Nevzat Sayın tarafından, arazinin topografyasına uygun olarak tasarlanan Tan Urla’da 15 tip konut seçeneği yer alıyor.

tan-urla-001.jpg

BÖLGENİN TİCARİ ALAN İHTİYACINI DA KARŞILAYACAK

Bademler bölgesinin en büyük konut projesi olarak dikkat çeken Tan Urla aynı zamanda bölgenin tek ticari projesini de içerisinde barındırıyor. Projenin özellikleri ile ilgili bilgi veren Tanyer Yapı satış müdürü Ayşe Turgut, “İnşaat alanının yüzde 20’si ticari alan olarak ayrıldı. Önümüzdeki dönemde 4 bin civarında konut üretilmesi planlanan Bademler bölgesinin ticari alan ihtiyacını Tan Urla projemiz karşılayacak. Ticari alanın geliştirilmesi için Tepe Grup’tan danışmanlık alıyoruz. Bölgenin en büyük spor kompleksini inşa edeceğiz. Spor kompleksi içerisinde hem yaz hem de kışın kullanılabilecek açık-kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, spa, sauna, Fitness salonu, buhar odası, crossfit salonu dahil birçok olanak yer alacak. Gastronomi alanına da yönelen ve Eşlikçi restoranı ilk defa Asma Bahçeler projesinde hizmete açan Tanyer Yapı, ikinci şubesini de Tan Urla’da açacak” dedi.

Ticari alanların içerisinde ayrıca; 21 odalı bir butik bir otel, sağlık merkezi, eczane, güzellik merkezi, veteriner pet shop, Co-working ofis, kreş,  gurme market, elektrikli araç şarj istasyonu ve mini çarşı yer alacak.

tan-urla-fiyat.jpg

LANSMANA ÖZEL FIRSATLAR

Mayıs ayında ön lansman süreci başlayan Tan Urla projesinde lansman satışları önümüzdeki hafta itibariyle başlayacak. Ön talep sürecinde başta İstanbul olmak üzere Ankara, Gaziantep, Bursa ve Denizli gibi illerden de ciddi talep gören proje yurt dışından da yatırımcı çekiyor.

Lansmana özel fırsatlar sunan Tan Urla projesinde yüzde 50 peşinat 12 ay vade, yüzde 50 peşinat ve banka kredisi ile peşin ödemede yüzde 7 indirim avantajı sunuluyor.

Tan Urla projesinde fiyatlar 8 milyon 200 bin TL’den başlıyor.

Temmuz ayının ilk haftasında temelleri atılacak olan projenin 36 ayda tamamlanarak Haziran 2025’te teslim edilmesi planlanıyor.

tan-urla-bademler.jpg

GELECEĞİ GÖREN VE İLERİ TEKNOLOJİ İLE SENKRONİZE BİR PROJE

Geleceği gören ve ileri teknoloji ile senkronize bir proje geliştirdiklerini ifade eden Turgut, “Tan Urla’da ticari alanların enerji ihtiyacı güneş enerjisi ile karşılanacak. Müşterilerimizin talebine göre müstakil evlerde de güneş enerjisi sistemi kurulabilecek. Akıllı ev sistemini standartlardımız haline getirdik ancak talep edilmesi halinde sesli komut ile çalışan akıllı ev sistemini de hayata geçirebileceğiz” dedi.

TAN URLA İLETİŞİM BİLGİLERİ

Telefon: 0232 238 27 57

Web sitesi: https://tanurla.com/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.