Vakıfbank 52 Katlı Kuleyi 427 Milyon TL'ye Satın Aldı

Vakıfbank, İstanbul Finans Merkezi projesinde yer alan 52 katlı kuleyi 427 milyon TL'ye satın aldı. İFM projesinin tamamlanmasıyla Vakıfbank da genel merkezini buraya taşıyacak.

İstanbul Finans Merkezi projesi kapsamında satın almalar ve dev bankaların bölgeye akını devam ediyor. Vakıfbank'ın yeni Genel Müdürlük binası İstanbul Finans Merkezi'nde satın alındı. Ümraniye'de İstanbul Finans Merkezi'nde (İFM) toplamda 28 Bin metrekare büyüklüğünde ve 52 kattan oluşan kule için Vakıfbank 427 Milyon Türk Lirası ödedi.

Konuyla alakalı Kamuyu Aydınalatma Platformu üzerinden yapılan duyuruda, İstanbul Finans Merkezi'nde satın alınan gayrimenkul ile alakalı bilgiler paylaşıldı.

KAP'a yapılan açıklamada'Bankamız Yönetim Kurulu'nun 23.10.2020 tarihli kararı ile İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İUFM) projesi kapsamında devam etmekte olan Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na ait projenin Genel Müdürlük hizmet binası olarak kullanılması planlanan 52 katlı bloğunda yer alan 28.001,20 m² yerin 427.018.300-TL'ye satın alınması ve işbu satın alıma ilişkin olarak her türlü sözleşmenin imzalanabilmesi hususunda Genel Müdürlük makamı yetkili kılınmıştır.' ifadelerine yer verildi.

Emlak Gündemi Haberleri

'Meslektaşlarımızın Yüzde 90'ı İnşaat Yapamıyor' Dedi, İMDER Başkanlığını Bıraktı!
Kadının Her Alandaki Başarısını Projelerimize Yansıttık
Aşamalı Konut Modeli Büyüyor
3 Boyutlu Tapu ve Kadastro Sisteminde Pilot İl Sayısı 15'e Yükselecek
İnşaat Sektörü Güven Endeksi Nisan Ayında 88.6 Puan Oldu