Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in Kaçak Bölümleri Yıkılıyor!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’da yer alan Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümü yıkılıyor.

İşadamı Ali Ağaoğlu’nun sahibi olduğu Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümü yıkılıyor. 

Bu işlemin yargı sürecinin sona ermesinden sonra gerçekleştirildiğini belirten Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkilileri, "Oteldeki kaçak bölümlerin tamamı, tahsisli alanlar ayrı tutularak yıkılacak. Bu yıkım ise ödenek gönderildikten hemen sonra yapılacak. Ayrıca Uludağ’da, bu durumda bulunan bazı oteller var. Mahkemelerde davalar sonuçlanınca buraları da yıkacağız" dedi.

İşadamı Ağaoğlu da 2009 yılında 4 yıldızlı Ağaoğlu My Resort’u kapatmış, eşyayı da ihtiyacı olan okullara ve kişilere dağıtmıştı.

Sektörel Haberleri

Doğalgaz Bacaları ile İlgili Yeni Düzenleme Geliyor
Arredi'den Bergama’ya 2 Yeni Mağaza Yatırımı
Genç Yaşta Mimarlık Ofisini Açtı, Hedefi Kente Değer Katan Projelere İmza Atmak
Bakan Şimşek: Enflasyonun Nedeni Kuraklık ve Kira Fiyatları
Barankaya İnşaat Yol Yapımında Yeni Teknolojileri Devreye Aldı!