TOKİ'nin Yüzde 22'lik İndirim Kampanyası İçin Son Gün 19 Nisan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), 22 Mart’ta başlattığı indirim kampanyası 19 nisan salı günü mesai bitimiyle (yarın) sona eriyor.

Borcun en az yüzde 25’ini ödeyene yüzde 22 indirim uygulanıyor

İndirim kampanyasından faydalanmak için borcun tamamının kapatılması gerekmiyor. Borcun en az yüzde 25’inin peşin ödenmesi durumunda yüzde 22 indirim uygulanıyor.

Kampanyadan, taksitleri en geç 2020 yıl sonu itibarıyla başlamış olan konut ve iş yerleri alıcıları yararlanabiliyor.

Kalan taksit sayısı 12 ve daha az olanlar ise başvuru yapamıyor.

Borcunu erken kapatacaklar konut kredisi de kullanabiliyor

İsteyen konut ve iş yeri sahipleri, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi’ni imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabiliyor.

Kampanyaya katılacakların başvuru tarihi itibarıyla öncelikle borç kapatmanın yapıldığı aya ait taksit ödemelerini yapmış olması gerekiyor. Ayrıca geriye dönük taksit ve emlak vergisi borcu da olmamalı.

TOKİ Haberleri

TOKİ, 61 İlde 725 Arsayı Satışa Çıkarıyor!
TOKİ Geçen Yıl 212 Bin 981 Konutun İhalesini Gerçekleştirdi!
TOKİ’nin Yüzde 25 İndirim Fırsatında Son Gün!
TOKİ’nin Torbalı Planına Belediyelerden İtiraz
TOKİ’den Borcunu Peşin Kapatana Yüzde 25 İndirim