TOKİ'nin İndirim Kampanyası 21 Ağustos'ta Başlıyor

TOKİ, borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının yararlanacağı indirim kampanyasını 21 Ağustos'ta başlatacak.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yaptığı açıklamada, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarından gelen yoğun talep nedeniyle geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için indirim kampanyası düzenlendiğini söyledi.

İndirim kampanyasının tarihinin ve koşullarının belirlendiğini belirten Turan, kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının 21 Ağustos-29 Eylül tarihleri arasında ilgili bankaya başvuruda bulunabileceğini aktardı.

Turan, "Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın son başvuru tarihine kadar başvurularını yapması gerekir. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak." dedi.

VADESİ 12 AY VE DAHA AZ KALAN PROJELER KAMPANYAYA DAHİL DEĞİL

İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gerektiğini vurgulayan Turan, "Kampanyamızdan, satışları 2015 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2015 yılı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanacak. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projelerimiz indirim kampanyasına dahil edilmemiştir." ifadelerini kullandı.

TOKİ Başkanı Turan ayrıca, kampanya kapsamındaki konut alıcılarının borç bakiyelerini kapatarak söz konusu indirimden faydalanmak istemeleri halinde gayrimenkul satış sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabileceklerini de vurguladı.

TOKİ Haberleri

TOKİ 20 Bin Konut Kampanyası Yarın Sona Eriyor
TOKİ 20 Bin Konut Kampanyası Başvurularında Son Günler
TOKİ’nin Açık Satış Kampanyası İçin Başvurular Sona Eriyor!
TOKİ 1 Milyon 767 Bin Konut İnşa Etti
TOKİ 28 İldeki 307 Gayrimenkulü Satışa Çıkarıyor!