TOKİ'den Düzce Kaynaşlı'ya 188 Konutluk Yeni Proje

Toplu Konut İdaresi Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde 188 konuttan meydana gelen yeni bir projeye başlayacak. TOKİ Düzce Kaynaşlı projesi 29 nisanda ihaleye çıkacak.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi planlayan Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Düzce'de 188 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Düzce Kaynaşlı projesinde konutların yanı sıra pazaryeri de bulunuyor. Projenin ihalesi 29 Nisan'da gerçekleştirilecek.

İhale ilanı:
Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut, Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi Pazaryeri İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Haberleri

TOKİ 20 Bin Konut Kampanyası Yarın Sona Eriyor
TOKİ 20 Bin Konut Kampanyası Başvurularında Son Günler
TOKİ’nin Açık Satış Kampanyası İçin Başvurular Sona Eriyor!
TOKİ 1 Milyon 767 Bin Konut İnşa Etti
TOKİ 28 İldeki 307 Gayrimenkulü Satışa Çıkarıyor!