Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) ismi kullanılarak “Konut tapu işlemleri ve diğer detaylar adı altında vatandaşlarımızdan 2.000 TL para talep edildiği“ şeklinde “sahtecilik ve dolandırıcılık” girişimlerinde bulunulduğu bilgisi edinilmiştir.
TOKİ tarafından satışa sunulan konutların ve idaremiz mülkiyetinde bulunan taşınmazlara ait, tapu devir iş ve işlemleri ile ilgili olarak tek yetkili temerküz banka şubeleri (Borç ilişiği devam eden/biten) aracılığı ile yapılmaktadır.
Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için, idaremizin internet sayfası (www.toki.gov.tr), çağrı merkezi (444 86 54), kurumsal sosyal medya hesapları ve yetkili bankalar dışında kimseye itibar etmemeleri, iş ve işlem yapmamaları gerekmektedir.
Kamuoyuna önemle duyurulur.
TOKİ Haberleri
TOKİ 20 Bin Konut Kampanyası Yarın Sona Eriyor
TOKİ 20 Bin Konut Kampanyası Başvurularında Son Günler
TOKİ’nin Açık Satış Kampanyası İçin Başvurular Sona Eriyor!
TOKİ 1 Milyon 767 Bin Konut İnşa Etti
TOKİ 28 İldeki 307 Gayrimenkulü Satışa Çıkarıyor!