TOKİ'den Denizli Serinhisar'a 148 Konutluk Yeni Proje

TOKİ Denizli'nin Serinhisar ilçesinde 148 konuttan meydana gelen yeni bir projeye başlıyor. TOKİ Serinhisar projesinin ihalesi 6 mayısta gerçekleşecek. Projede 8 adet ticari alan da yer alacak.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Denizli projesi için düğmeye bastı.

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut üretmeyi hedefleyen TOKİ, Denizli Serinhisar'da da 148 konut inşa edecek.

TOKİ Denizli Serinhisar projesinin ihalesinin 6 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. Projede konutların yanı sıra ticaret merkezi ve cami de yer alacak.

İhale ilanı:Denizli İli, Serinhisar İlçesi Kızılhisar Mahallesi 148 Adet Konut, 8 Adet Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Haberleri

TOKİ, 61 İlde 725 Arsayı Satışa Çıkarıyor!
TOKİ Geçen Yıl 212 Bin 981 Konutun İhalesini Gerçekleştirdi!
TOKİ’nin Yüzde 25 İndirim Fırsatında Son Gün!
TOKİ’nin Torbalı Planına Belediyelerden İtiraz
TOKİ’den Borcunu Peşin Kapatana Yüzde 25 İndirim