TOKİ'den CNR Emlak Fuarı'na Tam Destek!

Türk emlak ve gayrimenkul sektörünün en önemli kurumlarından TOKİ (Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) CNR Emlak Fuarının en büyük destekçilerinden biri oldu.

Türk emlak ve gayrimenkul sektörünün en önemli kurumlarından  TOKİ  (Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) CNR Emlak Fuarının en büyük destekçilerinden biri oldu. Toplumun her kesimine ve bütçesine uygun projeleri hayata geçirerek Türk emlak ve gayrimenkul sektörüne önemli katkıları olan TOKİ, CNR Emlak Fuarına tam destek vereceğini açıkladı.

Bunun yanı sıra TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) 'nin müteahhit firmaları, Eylül ayında indirimli olarak satışa sunacakları projelerini Kasım ayında düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda da yerli ve yabancı son kullanıcı buluşturarak ciddi satış rakamları yakalayacaklar.

Türkiye emlak ve gayrimenkul sektörünün en büyük fuarı CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleşecek.

Emlak Gündemi Haberleri

Hobi Bahçeleri Yıkılacak Mı? Ak Parti'den Açıklama Geldi
Kredi İle Konut Alımı Yüzde 20'nin Üzerine Çıktı
Boşanmaların Artması, 1+1 Daire Kiralarını Yükseltiyor
27 İlde 55 Taşınmaz Özelleştirme Programına Alındı
Konut Fiyatları Düşüyor Ama Kira Artışı Hız Kesmiyor