TOKİ'den Antalya'ya 2 Bin Konut!

Antalya'ya iki bin konut Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, idarenin 2016 yılı için koyduğu 60 bin konut hedefini geçtiğini belirterek, 2017 yılı içinde 65 bin konutu ihale edeceklerini söyledi.

TOKİ  Başkanı Turan, dar gelirli vatandaşların umudu olduklarını belirterek, bu misyonlarına daha da sarılarak hedeflerini arttıklarını kaydetti. 2016 yılında tüm zamanların rekorunu kırdıklarını anlatan Turan, "2016 yılı içerisinde sosyal konut üretimimiz yüzde 95'e çıktı. 

2017 yılında da hedeflerimiz doğrultusunda çalışacağız. 2017 yılında 65 bin konutu ihale edeceğiz" dedi. 

AKDENİZ BÖLGESİ'NDE 7 BİN 84 KONUT YAPILACAK

Turan, Akdeniz Bölgesi'ndeki Adana, Hatay ve Antalya gibi illerde mahalle konseptinde projeler geliştirdiklerini dile getirerek, "Bölgede farklı gelir gruplarının aynı semtte buluşabildiği; semt sakinlerinin ve esnafın iç içe olduğu, 'mahalle kültürü' kavramında vücut bulan, dayanışmayla mutlu olacağımız sosyal yaşam alanlan üretiyoruz. Bu yıl içerisinde 6 bin 963 konutun inşasına başladığımız bölgemizde 2017 yılında 7 bin 84 konut yapacağız" diye konuştu. Yeni yılda Adana'da 2 bin 500 konut, Antalya'da 2 bin konut, Burdııfda 584 konut, Hatay'da bin 500 konut, Mersin'de ise 500 konut TOKİ tarafından yapılacak. 

TOKİ Haberleri

20 Bin TOKİ Konutunun Satışı İçin Geri Sayım Başladı
TOKİ İzmir'de 306 Konutu Kurasız Satışa Çıkardı
TOKİ 500 Bin Sosyal Konut Projesinde Sözleşmeleri Ne Zaman İmzalanacak?
TOKİ, İstanbul’da Konutları Hangi İlçelere İnşa Edecek?
TOKİ İstanbul Konut Teslim Takvimi Netleşti