TOKİ Mavişehir'deki Arsanın Satışını İptal Etti

TOKİ, Mavişehir'de satışa sunduğu ve 60 milyon TL'ye alıcı bulan Mavişehir'deki spor alanı imarlı arsanın satışını iptal ettiğini duyurdu. Rekreasyon alanı ile ilgili satışı ile ilgili bir iptal olmadı.

TOKİ İmar planlarında “rekreasyon alanı” olan 21 bin 423 metrekare alanı 25 milyon 718 bin 400 bedelle, yine aynı bölgede imar planlarında açık spor alanı olan arazi ise 15 milyon TL’ye satışa çıkartmıştı.

Rekreasyon alanı 51 milyon 900 bin TL’ye spor alanı ise 60 milyon TL’ye satılmıştı. Karşıyaka ve İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere STK’lar bu satışlara tepki göstermişti.

Spor alanı imarlı arsayı alan Niyazi Memur’un kardeşi Sabri Memur’un almıştı. Memur gelen tepkiler üzerine satın almaktan vazgeçtiğini duyurmuştu. 

TOKİ de yaptığı açıklama ile Mavişehir'de spor alanı imarlı arazinin satışının iptal edildiğini duyurdu. Rekreasyon alanı imarlı arazinin satışı ile ilgili herhangi bir iptal kararı alınmadı. 

TOKİ Haberleri

TOKİ 47 İlde 340 Arsayı Yüzde 20 İndirimle Satışa Çıkardı
TOKİ 500 Bin Sosyal Konut Projesi’nde Ödeme Planı Belli Oldu
TOKİ'den Menemen'e 1.986 Konutluk 2 Proje!
TOKİ Yüzde 15 İndirimle 3 Gün Sonra Satışa Çıkarıyor!
Kiralık Konut Projesinde Evler 3 Yıllığına Verilecek