TOKİ İstanbul ve Kocaeli'de 8 Arsayı Satışa Çıkardı

TOKİ İstanbul'un Arnavutköy, Çatalca, Silivri ilçeleri ile Kocaeli'nin Dilovası, Gebze, Gölcük ilçelerinde yer alan 8 firmayı satışa çıkardı. Arsa satışlarında yüzde 25-30 peşinat, 60 ay vade imkanı sunuluyor. İhalesi 24 şubatta gerçekleşecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan arsa satış ilanında, satışların İstanbul ve Kocaeli'nde olacağı bildirildi. Bu iki ilde yer alan arsaların nerede olduğuna ilişkin ada parsel listesi aşağıda yer almaktadır.

Söz konusu satış listesinde yer alan tüm arsalar ihale kapsamında satılacak. Vatandaşlar ilgili kurum birimlerine ihale başvurusunda bulunduktan sonra ihaleye dahil olacaklar. İhale sonrası oluşturulacak ödeme planında ise müşterilere özel fırsatlar sunulacak.

ÖDEME SÜRECİNDE ÖZEL FIRSATLAR - KDV'SİZ, 60 AY VADE, YÜZDE 25 PEŞİNAT

TOKİ Başkanlığı tüm satışlarında uyguladığı özel satış avantajlarını arsa satışlarında da devam ettiriyor. 

Müşterileri yukarıda tabloda yer alan arsaları KDV'den muaf bir şekilde alabilecekler. KDV ödemesi yapmayacak olan müşterilere bir ek avantaj ise düşük peşinat oranı. Yüzde 25 ve yüzde 30 oranında peşinat ödemesi yapacak olan müşteriler geri kalan ödemelerini 60 ay vade ile yapabilecekler.

ARSA BAŞVURULARI NEREYE YAPILACAK?

TOKİ tarafından gerçekleştirilecek bu arsa satışlarına başvuruda bulunacak olanlar başvurularını ihale tarihi olan 24 Şubat'a kadar yapacaklar. Başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin kurum tarafınadn duyurulan telefon numarası üzerinden bilgi alınabilir.

TOKİ Haberleri

TOKİ 229 Arsayı Yarın Satışa Çıkarıyor
TOKİ’den Açık Artırmayla 169 Konut ve 192 İş Yeri
TOKİ, 169 Konut ve 192 İş Yerini Açık Artırmayla Satacak
Hatay ve Kahramanmaraş'ta Kalıcı Konut Çalışmaları Devam Ediyor
TOKİ 1779 Sosyal Konutu Teslim Etmeye Başladı