Tire TOKİ Projesinde ÇED Süreci Başladı

TOKİ tarafından Tire Yenimahalle’de yapılacak konut projesi yola çıktı. 529 konutlu proje için ÇED süreci başlatıldı.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kiraz ve Kınık’ın ardından Tire’deki konut projesi yola çıktı.

TOKİ tarafından Tire Yenimahalle’de gerçekleşecek projeyle bölgede toplam 529 konut yapılacak. Toplamda 38 bin 535 metrekarelik alanda gerçekleşecek projede konutlar iki ada üzerinde gerçekleşecek.

Proje içerisinde 172 adet 3+1, 357 adet 2+1 olmak üzere 529 konut inşa edilecek.  Proje için toplamda 45 milyon TL harcanacak.  

Konut projesi için 12 Aralık 2016’da yapım ihalesi gerçekleştirilecek. Projeye ilk kazmanın vurulmasının ardından mevcut inşaat süresi için 7 ay belirlendi.

TOKİ tarafından hazırlanan proje, İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne sunuldu. Valilik tarafından onay alan proje için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci başlatıldı.

TOKİ Haberleri

TOKİ'den Mersin'e 1061 Konutluk Proje!
10 Bin TL'ye Konut Kampanyası Bugün Başlıyor
Karabağlar TOKİ'de Tarih Verildi
TOKİ Kiralık Konut Başvuruları İçin Son 3 Gün
TMMOB Uyardı: Menemen’deki TOKİ Projesinde İnşaat Durdurulmalı