RE/MAX Türkiye Ciro Birincisi Belli Oldu

Evrim Kırmızıtaş Başaran "Türkiye Ciro 1. cilik" ve "Yaşam Boyu Başarı" ödülünü RE/MAX ülke direktörü Murat Goldştayn tarafından aldı.

"Dünyanın en büyük gayrimenkul firmasının geçtiğimiz gece Portaxe ' da düzenlediği ödül gecesinde ,Evrim Kırmızıtaş Başaran "Türkiye Ciro 1. cilik" ve "Yaşam Boyu Başarı" ödülünü RE/MAX ülke direktörü Murat Goldştayn tarafından aldı.

Temmuz, Ağustos, Eylül 2018 ayları tüm danışmalar arasından birinciliği kazanan ve ödüllere doymayan gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran ödül gecesi şunları söyledi;

"Ödülümü büyük bir sevinç ve coşkuyla aldım,yeni destanlar yazmaya hazırım."dedi...

Gayrimenkul sektöründeki başarılarıyla adından sıkça söz edilen Evrim Kırmızıtaş Başaran,yakında özel bir üniversitede gayrimenkul danışmanlığı hakkında bilgilerini ders olarak verecek.

Emlak Gündemi Haberleri

İkinci El Konut Fiyatları İspanya'da Bir Yılda Yüzde 16,2 Arttı
Çin'de 10 Katlı Bina Sadece 30 Saatte İnşa Edildi!
Konut Satışları Güçlü Seyrini Korudu Yabancıya Satış Geriledi
Şikayetvar’da Konut-İnşaat Firmaları Şikayetleri Yüzde 127 Arttı
Bungalov ve Hobi Bahçeleri İçin Yeni Düzenleme!