Kale, ‘Seramik-Vitrifiye’ Kategorisinde Diamond Ödülü’nün Sahibi Oldu

Sikayetvar.com’un düzenlediği 6’ıncı A.C.E. Awards’ta, Kale Müşteri Hizmetleri ‘Seramik-Vitrifiye’ kategorisinde 1’inciliği alarak, ‘Diamond Ödülü’nün sahibi oldu.

Firmaların şikayet verileri, pazar payları ve Şikayetvar tarafından uygulanan yıllık 1 milyon 200 bin anket temel alınarak hazırlanan Müşteri Deneyim Endeksi sonuçlarına göre, Seramik-Vitrifiye kategorisinde tüketicisine mükemmel müşteri deneyimini en iyi yaşatan Kale Müşteri Hizmetleri oldu. 

140 bin markanın, 7 milyon bireysel üyenin ve aylık 18 milyon ziyaretçinin buluştuğu Şikayetvar, mükemmel müşteri deneyimini yaşatan markaları belirledi. Markaların uçtan uca şikayet yönetim becerisinin ödüllendiği A.C.E Awards’ta, 48 sektörde müşteri deneyimini en iyi yöneten 91 marka ödüllerine kavuştu. Hassas ve titiz çalışmaları ile satış sonrası hizmetlerde de tüketici beklentilerine efektif çözümler üreten Kale Müşteri Hizmetleri; Seramik-Vitrifiye kategorisinde 1’inciliği alarak, en üst düzeyde ödül olan Diamond Ödülü’nün sahibi oldu.

Sektörel Haberleri

İnşaatta Başarının Anahtarı: Sürdürülebilir Kurumsal İletişim
Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmelerinde Müteahhitler İçin 10 Kritik Hukuki Risk
Bakanlıktan Yeni Düzenleme: Hafriyata Dijital Denetim Geliyor
Kuşadası Soruşturmasında İki Müteahhit ile Bir Şehir Plancısı Tutuklandı
İnşaat Sektöründe Marka Mimarı: Remedia