"İzmir'deki Konut Stokunun 4'te 1'i Satılırsa Fiyatlar Yüzde 50 Artar"

Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'deki konut stokunun 4'te 1'i satılırsa konut fiyatlarına da %50 oranında zam geleceğini söyledi.

Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı inşaatı tamamlanan yeni İstanbul Otoyolu'nun şehrin geleceği açısından büyük bir paydada olduğunun altını çizdi. İzmir’de nüfusun sürekli artması nedeni ile konut ihtiyacının gündemde olduğunu, mevcut konut sayısının bu ihtiyaca yetersiz kaldığını belirtti. Kalı, bu ihtiyaca yönelik kaliteli konut projelerinin beklenen ilgiyi göreceğini söyledi.

Ekim, Kasım ve Aralık aylarında konut satışlarının artış göstermesi beklentisinde olduklarını ifade eden Kalı, "En cazip yatırım aracı yine gayrimenkul olacak. İzmir'deki konut stokunun 4'te 1'i satılırsa konut fiyatlarına da %50 oranında zam gelecektir" diye ekledi.

Emlak Gündemi Haberleri

Avro Bölgesi İnşaat Sektöründe Durgunluk Sürüyor
Ahmet Cengiz İzmir'in Vergi Rekortmeni Oldu
Terra Vista İstanbul’da Satışlar Başladı: Fiyatlar 8,1 Milyon TL’den
Yenilikçi Yaklaşım: Gayrimenkulde Nitelikli Temsil, Ortak Akılla Mümkün
Tapu İşlemlerinde Yeni Dönem 1 Ekim'de Başlıyor