HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü Fiyatları 337 Bin TL’den Başlıyor

Etra Holding’in tarafından hayata geçirilen ve İstanbul Selimpaşa’da kapılarını açmaya hazırlanan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde 1+1 dairelerin fiyatları 337 bin liradan başlıyor.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde her konakta 10 veya 14 bağımsız hane ve 100 metrekare iç avlu bulunuyor. Brüt 60 metrekare olan 1+1 bağımsız haneler 1 oda, 1 yaşam alanı (salon + mutfak), 1 banyodan ve 1 balkon / terastan oluşuyor. 2+1 daireler ise 86 metrekare olarak sunuluyor.

Satın alma fiyatları 1+1 dairelerde 337 bin TL’den (KDV dahil, tapu, noter masrafları ve abonmanlık hariç) başlıyor ve şerefiyesine göre değişiklik gösteriyor. Her hane 7/24 sağlık hizmetinden ve genel ev temizliği paketinden aylık 550 TL (2018 fiyatları, her yıl TEFE - TÜFE artışlı) karşılığında faydalanabilecek.

 

Satın almadan konaklama yapmak isteyenler ise yemek hariç, sağlık ve temizlik paketi dahil, kişi başı aylık 4.500 TL + KDV (2018 fiyatları, her yıl TEFE - TÜFE artışlı) ücretle HerDem’de konaklayabilecekler.

  •  
  • Evler eksiksiz mobilyalı ve aksesuarlı teslim edilecek.
  • Her hanenin tahsisli kendine ait hobi bahçesi bulunuyor.
  • Evler akıllı sistem sağlık donanımına sahip. (Salon, banyo ve yatak odasında doktor çağrı sistemi, güvenlik, vb)
  • Her konak yaz kış üstü açılır cam tavanlı iç avluya sahip. İç avlular mobilyalı ve televizyonlu olarak kullanıma hazır olarak sunulacak.

Projeler Haberleri

Ümsan İnşaat 8 Farklı Projede 306 Konut İnşa Ediyor
Fenercioğlu İzmir'de 2 Bine Yakın Konut İnşa Edecek!
BESA Holding Ankara'da 4 Büyük Projeye Başlıyor
Mistral GYO'dan Yeni Proje: Kumsal Boyalık
Forum Göztepe Projesinin İnşaatı 2 Ay İçerisinde Başlıyor