Gültekin Prestij Ataşehir'den Ev Alanlar Yüzde 80 Kazandı

Gültekin Prestij İnşaat, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Ataşehir projesinden lansman döneminde ev alanlar yüzde 80'lere varan kazançlar elde etti. 2019 sonunda teslimlerin başladığı projede satışlar da tamamlandı.

İzmir'de konut projeleri üreten Gültekin Prestij İnşaat son projesi olan Gültekin Ataşehir projesinde satışları tamamladı. Tamamı 3+1 olarak tasarlanan proje 18 konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. 

Ulaşım araçlarına, Çevreyoluna, AVM'lere, kamu ve sağlık kurumlarına birkaç dakikalık mesafede yer alan proje şehrin merkezinde konumlanıyor.

KRİZE RAĞMEN YÜZDE 80 KAZANDIRDI

Gültekin Prestij İnşaat, kriz ortamına rağmen yatırımcılarına rekor seviyede kazanç sağladı. Projede, topraktan ev alanlar yüzde 80 oranında kazançlı çıktı. Tüm projelerinde yatırımcılarına kazanç sağladıklarını belirten Gültekin Prestij İnşaat yönetim kurulu üyesi Mehmet Gültekin, "Bugüne kadar inşa ettiğimiz tüm projelerimizde müşterilerimizin beklentilerini karşıladık. Bu projemizden de yüzde 80 gibi yüksek oranlarla kar eden yatırımcılarımız oldu. Kriz ortamına rağmen yatırımcılarımız bize güvenip henüz inşaat aşamasındayken ev aldılar. Bizden ev alanlar dövize ve mevduata yatırım yapanlardan çok daha fazla kar elde etti. Bizi tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Projemizden ev alanlara hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

YENİ PROJELER YOLDA

Yeni projeler üretmek için çalışmalara başladıklarını belirten Gültekin şu ifadelere yer verdi, "Yeni proje için arayışlarımızı sürdürüyoruz. En doğru projeyi, en doğru lokasyonda hayata geçirmek için titizlikle çalışıyoruz. Yeni projemizin inşaatına 2020 sonu veya 2021 başında başlamayı planlıyoruz. Tüm projelerimizde olduğu gibi yeni projelerimizde de yatırımcılarımıza kazandıracağız."

Emlak Gündemi Haberleri

'Meslektaşlarımızın Yüzde 90'ı İnşaat Yapamıyor' Dedi, İMDER Başkanlığını Bıraktı!
Kadının Her Alandaki Başarısını Projelerimize Yansıttık
Aşamalı Konut Modeli Büyüyor
3 Boyutlu Tapu ve Kadastro Sisteminde Pilot İl Sayısı 15'e Yükselecek
İnşaat Sektörü Güven Endeksi Nisan Ayında 88.6 Puan Oldu