Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye Devredildi!

Gaziantep'te 1974 yılında Gaziantep milletvekili Kamil Ocak tarafından inşa edilen Kamil Ocak Stadyumu TOKİ'ye devredildi. TOKİ, yıkım tarihi için gün belirleyecek.

Dönemin spordan sorumlu devlet bakanı ve Gaziantep milletvekili Kamil Ocak tarafından 1974 yılında hizmete açılan ve kullanımı Gençlik Spor Bakanlığı’nda olan Kamil Ocak Stadyumu dün resmen TOKİ’ye devredildi. 

Daha önceden bir çok proje ile gündeme gelen ancak henüz yerine ne yapılacağı netlik kazanmayan Kamil Ocak Stadı yeri için önümüzdeki hafta TOKİ yetkilileri gelerek yıkım tarihi için gün belirleyecek. Stadın yerine ne yapılacağı konusunda projeninde bitim aşamasında olduğu belirtilirken büyük bir kısmının meydan diğer kalan kısımlarınında iş alanı yapılması konusunda yoğunluk oluştuğu bildirildi.

TOKİ Haberleri

TOKİ 20 Bin Konut Kampanyası Yarın Sona Eriyor
TOKİ 20 Bin Konut Kampanyası Başvurularında Son Günler
TOKİ’nin Açık Satış Kampanyası İçin Başvurular Sona Eriyor!
TOKİ 1 Milyon 767 Bin Konut İnşa Etti
TOKİ 28 İldeki 307 Gayrimenkulü Satışa Çıkarıyor!