Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Şirketi Kuruldu

Eryap Grup yönetim kurulu başkanı Emrullah Eruslu, Selim Eruslu ile 50 bin TL sermayeyle Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketini kurdu.

Eryap Grup, 2001 yılından bu yana, 150 bin metrekareyi aşan 3 üretim tesisinde; dış cephe kaplama sistemleri, ısı, su, ses ve yangın yalıtım malzemeleri ve polimer kapı ve pencere sistemleri üretimi gerçekleştiriyor. 

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu ve Selim Eruslu ortaklığında bugün Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu.

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Eryap Grup'un Üsküdar'daki Genel Müdürlük binasında kuruldu. 

Eryap Grup, Türkiye’nin 81 ilinde yaygın bayi ağı ile hizmet sunuyor ve 25’ten fazla ülkede kurmuş olduğu güçlü işbirlikleri ile yurt dışında da ürünlerini müşterileri ile buluşturuyor. 

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres:Kısıklı Mah.Hanımseti Çıkmazı Sk.No:4/2 Üsküdar 

İnşaat Malzemeleri Haberleri

35 Metrekarelik Atölyeden 3.500 Metrekarelik Üretim Gücüne...
Seramikte En Zor Yıl Geride Kaldı, Finansmanı Güçlü Firmalar Ön Plana Çıktı
Buca Yapı’dan Amerika’ya Uzanan Başarı Hikâyesi
Yapı Lift Mimarlık ile Arser Asansör Güçlerini Birleştirdi
12 Yaşında Çırak Olarak Sektöre Girdi , İnşaatın En Güçlü Tedarikçilerinden Biri Oldu