Emlakçılar ve Gayrimenkul ofislerine Yönelik Kovid-19 Rehberi Yayınlandı!

Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs Bilim Kurulu'nun önerileriyle kontrollü normalleşme süreci kapsamında, 11 sektöre yönelik alınması gereken önlemleri açıkladı. Bakanlık, bu kapsamda tek başlık altında topladığı Covid Rehberleri'ni ilk kez yayımlandığını beli

Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs Bilim Kurulu'nun önerileriyle kontrollü normalleşme süreci için, 11 sektöre yönelik alınması gereken önlemleri açıkladı. Bakanlık, bu kapsamda tek başlıkta topladığı Covid Rehberleri'ni ilk kez yayımladığını dile getirdi.

dAha önce yayımlanan rehberlerde güncellemeler yapılırken, rehberde 11 sektöre yönelik alınması gerekli önemler ilk kez yayınlandı.

Rehberde; beyaz eşya ve mobilya mağazalarında, kozmetik ve parfümeri mağazalarında, akaryakıt istasyonlarında, market ve süpermarketlerde, oto yıkamalarda, oto servis, tamirhaneler ve lastikçilerde, oto galeri ve oto kiralama işletmelerinde, ofis ve büro sisteminde faaliyet gösteren tüm işletmelerde, emlakçılar ve  gayrimenkul danışmanlık ofislerinde, elektronik ve telekomünikasyon mağazalarında ve tesisatçılarda alınması gereken önlemlere yer verildi. 

Emlak Gündemi Haberleri

'Meslektaşlarımızın Yüzde 90'ı İnşaat Yapamıyor' Dedi, İMDER Başkanlığını Bıraktı!
Kadının Her Alandaki Başarısını Projelerimize Yansıttık
Aşamalı Konut Modeli Büyüyor
3 Boyutlu Tapu ve Kadastro Sisteminde Pilot İl Sayısı 15'e Yükselecek
İnşaat Sektörü Güven Endeksi Nisan Ayında 88.6 Puan Oldu