Beton, Hafriyat ve İnşaat Firmaları Yangınlarda Seferber Oldu

28 Temmuzda Manavgat'ta başlayan ve Türkiye'deki orman yangınlarına karşı Türkiye seferber oldu. Yangında özellikle inşaat, beton, hafriyat firmaları iş makinelerini yangın bölgelerine göndererek orman yangınlarına karşı mücadeleye destek oldu.

Geçtiğimiz hafta Manavgat'ta başlayan ve Türkiye'nin birçok tarafına yayılan orman yangınlarında Muğla ve Antalya başta olmak üzere birçok bölgede binlerce hektarlık orman alanı kül oldu. 

Orman yangınlarına karşı Türkiye seferber oldu. Çok sayıda gönüllü orman yangınlarını söndürmek için seferber olurken hem vatandaşlar hem de şirketler Türkiye'nin yeniden yeşillenmesi için ağaç kampanyası başladı.

İnşaat sektörü en fazla destek sağlayan sektörlerin başında geliyor. Yangınların başladığı ilk günden beri beton, hafriyat ve inşaat firmaları makine desteği sağlıyor.

EN BÜYÜK DESTEK ÇAĞDAŞ HOLDİNG'TEN

Çağdaş Holding Bodrum'da yangının başladığı günden bu yana tüm imkanlarıyla seferber oldu. Çağdaş Beton mikserleri yangın bölgesine su taşıyarak söndürme çalışmalarında önemli bir rol aldı. Çağdaş beton mikserleri ve araçları halen de yangınla mücadelede aktif rol alıyor. 

MÜSİAD İZMİR İNŞAAT KOMİTESİ 10 İŞ MAKİNESİ GÖNDERDİ

MÜSİAD İzmir Şubesi'nin koordinatörlüğünde inşaat komitesi tarafından temin edilen 10 iş makinesi yangın söndürme çalışmalarında kullanılmak üzere Muğla'ya gönderdi.

NERMANOĞLU HAFRİYAT 15 İŞ MAKİNESİ GÖNDERDİ

Yangının ilk günlerinde 2 adet su tankerini Muğla'ya gönderen Nermanoğlu Hafriyat 15 iş makinesini Muğla'daki yangın bölgesine gönderdi.

Emlak Gündemi Haberleri

Doğaya Uyumlu Ve Uzun Ömürlü Yapılar İnşa Ediyoruz
Halkbank Genel Müdürü: Konut Kredisi Faizleri Yüzde 2’lere İnecek
SGK'dan Buca'da 90 Milyon TL'ye Satılık Arsa
Zen Yapı'nın Konkordato Talebi Reddedildi
En Uygun Konut Kredisi Faiz Oranları