Beta Kapı Yurt Dışına Açıldı

Yurt dışından aldıkları endüstriyel tip PVC Hızlı kapı ve sectional tip kapı imal ve yerinde montaj işlerini tamamlayan Beta Kapı, dünyanın en büyük otomatik kapı üreticisi Assa Abloy Grubu ile iş ortaklığı yapıyor.

Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan Beta Motorlu kapı sistemleri yurt dışından aldıkları endüstriyel tip PVC Hızlı kapı ve sectional tip kapı imal ve yerinde montaj işlerini tamamladı.

Geçtiğimiz yıl temsilciliğini aldıkları dünyanın en büyük otomatik kapı, geçiş sistemleri ve kilit sistemleri üreticisi firmaları bünyesinde toplayan Assa Abloy Grubu ile güçlerine güç kattıklarını ve dünyanın farklı coğrafyalarından talep aldıklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rehai Kızıltan, “Tüm dünya ile iş yapan uluslararası firmalardan talepler alıyoruz. Bu talepler, ulaştığımız kalite seviyesinin olumlu bir göstergesidir” dedi.

Gelişen trendler ve yenilikleri takip ederken hedefimiz müşterilerimize en doğru ürünü en ekonomik fiyata sağlamak ve satış sonrasında en iyi servis ve hizmeti verebilmek diyen Kızıltan, “Beta, müşteri isteklerini ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz eden, uygun alternatifleri sunan yapısı ile yurtdışındaki projelerde de tercih edilmenin haklı gururunu yaşıyor. Uluslararası kalite normlarında iş yapabilmek için, kaliteli üretim ve personel eğitimine özen göstermek gerektiğinin de bilincindeyiz. 2018’in ilk ayında Kalite Yönetim Sistem Belgemizi güncelledik. Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgemizin kapsamını genişlettik. Ayrıca, İş Güvenliği konusunda personel eğitimlerine devam ediyoruz. 2018 yılından ülkemizin içinde bulunduğu her türlü zorluklara rağmen umutluyuz. İşçisiyle, işvereniyle ve tüm kurumları ile çok çalışarak, birlik ve bütünlük içinde, Türkiye’nin yolunda hızla ilerlemeye devam edeceğine olan inancımız tamdır” diye konuştu.

İnşaat Malzemeleri Haberleri

Grande Linea Rossa’nın Türkiye’deki İlk Sertifikasını Esmetal Aldı
Polisan Holding 2023'te 1 Milyar TL Kar Elde Etti
Batıçim'den 'Rekabet Kurulu Soruşturması' Açıklaması
DYO’nun 'Yansımalar Koleksiyonu' Duvarları Canlandırıyor
Mehmet Ceylan Yapı 30 Yaşında!