'Belediyeye Rüşvet Vermedim Diye Başıma Gelmeyen Kalmadı'

İzmir'in Menderes ilçesinde inşaat projeleri üreten Harun Karakaya, parayı veren herkesin dilediği gibi ruhsat aldığını iddia ederek kendisinin rüşvet vermediği için mobinge uğradığını söyledi. Karakaya, yetkililere seslenerek yardım istedi.

Menderes'te en fazla konut üreten inşaat firmalarından biri olan Harun Karakaya İnşaat'ın sahibi Harun Karakaya sosyal medya hesabından belediyeyi çok sert eleştirdi.

Rüşvet iddialarını gündeme getiren Karakaya soyal medya hesabından paylaştığı videoda şu ifadelere yer verdi:

Bugün devletimden yardım istiyorum. Menderes Belediyesi'nde parayı basan herkes istediği ruhsatı alıyor. Sayın Özgür özel sayın genel başkanım lütfen bu hırsızlar hakkında gerekeni yapın. Ben 2 yıl önce rüşvetten dolayı ses kayıtlarını savcılığa teslim ettim. Başıma gelmeyen kalmadı. Her türlü mobingi uyguladılar. Sayın İzmir valim, İçişleri bakanım bana yardım edin. Burdan haykırıyorum. Eşimin bana söylediği bişey var. Keşke o gün o rüşveti verseydin de bunlarla uğraşmasaydın.

Emlak Gündemi Haberleri

Yurtdışındaki Yatırımların Yüzde 38,5'i Gayrimenkule Yöneldi
Emlak Vergisine Üst Sınır Getirildi
TOKİ, 8 İlde 246 Konut ve 80 İş Yeri Satacak
İngiltere'de İnşaat Sektörü 5 Yılın En Düşük Seviyesinde
İnşaat Sektörü Batık Kredinin Şampiyonu Oldu