Bakan Kurum Açıkladı: Kira Alınmayacak

Son dakika... Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine taşınmazları üzerinde tahsisli olan ve faaliyetleri durdurulan ticari ünitelerden kira alınmayacak, açık olanlarda indirim sağlanacak" açıklamasında bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine taşınmazları üzerinde tahsisli olan ve faaliyetleri durdurulan ticari ünitelerden kira alınmayacak, açık olanlarda indirim sağlanacak." şeklinde konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.;

"Korona virüs önlemleri kapsamında, hazine taşınmazları üzerinde tahsisli olan ve faaliyetleri durdurulan ticari ünitelerden bu süreçte kira bedeli alınmayacak, açık olan ticari ünitelerde ise personel sayısı ve faaliyet süresi dikkate alınarak kira bedelinde indirim sağlanacaktır."

Emlak Gündemi Haberleri

2018’den 2026’ya İnşaatta Zorlu Dönemin Portresi: Mahall Bomonti
İzmir'de 1.3 Milyon Yeni Konuta İhtiyaç Var
ABD’de Konut Fiyatı Artışı Yavaşladı
GİB'den Gayrimenkul İlan Fiyatlarına İnceleme
40 Yaş Altına Faizsiz Konut Desteği Var mı?