Ağaoğlu'nun Basın Ekspres Yolundaki Oteli Satılıyor

212 AVM'nin sahibi Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığına ait arsa üzerine kurulan Ağaoğlu Otelinin satışı için Edip GYO ve Ağaoğlu şirketler grubu anlaşmaya vardı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na bağlı Akdeniz İnşaat tarafından My Office 212’nin hemen yanında hayata geçirilen otel, satışa çıkıyor.

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arsası üzerinde inşa edilen otelin satışı için şirket Ağaoğlu ile anlaşmaya vardı.

Edip GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) konuyla ilgili KAP’a yapılan açıklama şöyle; 
“Şirketimizin Mahmutbey-İstanbul'da bulunan arsası üzerinde "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi İnşaat Yapım ve Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi" kapsamında Ağaoğlu Grubuna bağlı Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. ile geliştirmiş olduğu Otel projesinin natamam haliyle üçüncü kişi alıcılara satışı konusunda yüklenici şirket ile anlaşmaya varılmıştır.”

Emlak Gündemi Haberleri

İkinci El Konut Fiyatları İspanya'da Bir Yılda Yüzde 16,2 Arttı
Çin'de 10 Katlı Bina Sadece 30 Saatte İnşa Edildi!
Konut Satışları Güçlü Seyrini Korudu Yabancıya Satış Geriledi
Şikayetvar’da Konut-İnşaat Firmaları Şikayetleri Yüzde 127 Arttı
Bungalov ve Hobi Bahçeleri İçin Yeni Düzenleme!