Adana 5 Ocak Stadı Yıkılacak Mı?

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, tarihi yapısı, kentin tam ortasında yer alan ulaşım kolaylığıyla öne çıkan 5 Ocak Stadı’nın yerinde kalması gerektiğini söyledi.

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine karşı Şehir Plancıları Odası Adana Şubesi'nin açtığı davanın da haklı bulunduğunu ve mahkemenin yürütmeyi durdurduğunu vurgulayan Tümer, "Aklın yolu bir. Stadyum, kentin tüm paydaşlarının kullanımına açık bir yerdir.  Yıkılmasının önüne geçilmeli, yeni teknolojik hamlelerle daha modern bir hale getirilmelidir" diye konuştu. 

"SARIÇAM STADYUM CİVARINDAKİ HERKES PİŞMAN" 

Sarıçam'da yapımı süren stadyuma ulaşımda büyük sorunlar yaşanacağını, yapılaşmanın ve altyapının henüz tamamlanmadığı stadyum bölgesinin kent trafiğini de olumsuz etkileyeceğini söyleyen Tümer, 5 Ocak Stadı'na her kesimin sahip çıkması çağrısında bulundu.

Sektörel Haberleri

Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmelerinde Müteahhitler İçin 10 Kritik Hukuki Risk
Bakanlıktan Yeni Düzenleme: Hafriyata Dijital Denetim Geliyor
Kuşadası Soruşturmasında İki Müteahhit ile Bir Şehir Plancısı Tutuklandı
İnşaat Sektöründe Marka Mimarı: Remedia
Doğalgaz Bacaları ile İlgili Yeni Düzenleme Geliyor