Prokule Türkiye 2. Yılını Kutladı

Prokule Türkiye 2. Yılını Kutladı

Prokule Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek kuruluşumuzun 2.yıl dönümünü, ilk günkü heyecan azim ve kararlılığı ile danışman kadrosu ile beraber “BAŞARI İLE GEÇEN 2 YIL” sloganı ile kutladı.

A+A-

Yerli ve milli PROKULE TÜRKİYE gelecek yıllarda da gayrimenkul pazarlama ve proje geliştirmeler yaparak kurumsal alt yapısını daha da güçlendirerek hizmet vermeye devam edecektir.

Gayrimenkul konusunda bize güvenen bizimle çalışan destek veren; bürokratlarımıza, iş insanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, şirketlere ve tüm müşterilerimize teşekkür ederiz diyerek sözlerini bitirdi.

''GAYRİMENKUL YATIRIMLARINDA PROFESYONEL GÜÇ''

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık, Gökhan Gürlek ve Hasan Gürlek tarafından 2017 yılında kurulan gayrimenkul geliştirme faaliyetlerinin yanında inşaat, danışmanlık ve müşavirlik hizmetleri sunuyor.

Gökhan Gürlek ve Hasan Gürlek geçmişe dayalı gayrimenkul sektöründeki kazanmış oldukları tecrübeleri ile ''profesyonel gayrimenkul danışmanlığını'' Başkent Ankara'da profesyonel kadroları ile hizmet veriyor.

Avrupa gibi gelişmiş ülkelerde en önemli sektörler arasında yer alan gayrimenkul yatırım uzmanlığının Türkiye’de gelişmesinde öncü olan PROKULE TÜRKİYE GAYRİMENKUL YATIRIM DANIŞMANLIK, yatırımcıları en doğrusuna yönlendirme konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gayrimenkul Sektöründe Profesyonellik, Doğruluk, Dürüstlük İlkelerine Dayanarak "Yer Gösteren Değil, Yol Gösteren" Olmayı Kendilerine Prensip Edinmişlerdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.