Medicana İzmir Hastanesi Ne Zaman Açılacak 2020?

Medicana İzmir Hastanesi Ne Zaman Açılacak 2020?

Medicana Sağlık Grubu tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilen 222 yataklı Medicana Medicana International İzmir Hastanesi Eylül 2020'de açılacak.

A+A-

Medicana Sağlık grubu inşaat çalışmaları tamamlanan 222 yatak kapasiteli İzmir hastanesini birkaç hafta içinde resmi olarak hizmete almayı planlıyor. 

110 milyon dolar yatırım ile gerçekleştirdiği Medicana İzmir Hastanesi’nde 1.000 sağlık personeli çalışacak. 

EGE'NİN EN BÜYÜK SAĞLIK ÜSSÜ OLACAK

Medicana Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt'un verdiği bilgilere göre Medicana International İzmir Hastanesi, yalnızca İzmir'in değil, Ege Bölgesinin en büyük hastanelerinden biri arasında yer alacak. Bozkurt, “İzmir'in sağlık turizmi ve turist sağlığı alanlarında bazı eksikleri var. Biz Medicana International İzmir Hastanesi ile bu eksikleri gidereceğiz. Medicana olarak Ege Bölgesine büyük bir sağlık üssünü İzmir Konak'a kuruyoruz. 40 bin metrekare alana sahip kompleks, akıllı bina özellikleriyle donatıldı. Da Vinci robotik cerrahi teknolojisi ilk kez İzmir'de bir özel sektör hastanesinde kullanılacak. Medicana Sağlık Grubu'nun diğer hastanelerinde olduğu gibi İzmir Hastanesi de SGK ve özel sigorta şirketleri ile anlaşmalı olarak faaliyet gösterecek" şeklinde konuştu. 

MEDİCANA İZMİR HASTANESİ NEREDE?

Altınyol üzerinde yer alan Medicana İzmir Hastanesi Konak Yenişehir mahallesi sınırları içeriisinde kalıyor.

Adres: Yenişehir, mahallesi İşçiler Cd. No:126 Konak/İzmir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.