İntema Mutfak'ta Sonbahar Kampanyası: Yüzde 40 İndirim, 12 Taksit

İntema Mutfak'ta Sonbahar Kampanyası: Yüzde 40 İndirim, 12 Taksit

İntema Mutfak’da yüzde 40 sonbahar indirimi başladı. 12 taksit imkanıda sağlanan kampanya 30 kasım 2019 tarihinde sona erecek.

A+A-

İntema’nın mutfak modellerinde,  %40 indirim fırsatı sunan “Sonbahar İndirimi” başladı.

 

Kişiye özel çözümlerle tasarımın her aşamasında uzman desteği sağlayan İntema’nın Sonbahar İndirimi kapsamında,  indirime ek olarak  Worldcard’lılara özel 12 aya varan taksitlendirme seçeneği de sunuluyor. 

 

İntema’nın tüm mutfak modellerini kapsayan Sonbahar İndirimi Kampanyası,  30 Kasım 2019 tarihine kadar Türkiye çapında tüm satış noktalarında geçerli olacak.

 

Mutfağını Kendin Çiz, Zaman Kazan

 

Hayalindeki mutfağı kendisi tasarlamak, hızlıca 3 boyutlu tasarımını görmek ve %40 indirimle kampanyalı fiyatını öğrenmek isteyenler, İntema’nın “Mutfağını Kendin Çiz” uygulamasından da faydalanabiliyor.

www.intemayasam.com.tr adresindeki uygulamada mutfağının oda ölçülerini girenler, mutfak mobilyalarının modelini ve malzeme seçeneklerine göre rengini seçebiliyor, uygulama üzerinde istediği mutfağın bitmiş halini anında görüp istediği değişiklikleri yapabiliyor. Bu tasarımı kaydederek İntema’ya gönderenler, kampanyalı fiyatı mail yoluyla hemen öğrenebiliyor ve İntema satış noktalarında giderek sipariş verebiliyor, taksit seçeneklerinden faydalanabiliyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.