Sektörün Öncüsü

Türkiye ve Ege Bölgesinde ilk kez uygulanan bir konseptle müşterilerini ağırlamanın heyecanını yaşayan Ceyhan Exclusive, bu sektörde bir çok ilke imza atmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kafeterya, oyun alanı, teşhir standları...

İçerisinde bir çok farklı konseptin olduğu teşhir standları; ailelerin çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri çocuk oyun alanı,misafir bekleme alanı,birbirinden güzel içecekleri yudumlayabileceğiniz kafeteryası, firma ve şirketler için toplantı salonu ve bir çok yeniliğiyle sektör öncüsü olarak hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz

Mimar Desteği

Bir insanın yaşamını şekillendiren en önemli şeylerden birinin tasarım olduğuna inandığımız bu süreçte mimarlara çok önem verdiğimizi belirtiyor,onları insan hayatına yön veren yaşam tasarımcıları olarak görüyoruz. Her mimara kendine ait çalışma alanları olan Ceyhan Exclusive’de müşterilerimiz istediği mimarla yaşam alanını dilediği gibi tasarlayabilecek ve güvenle alışverişini yapabilecekler.

Hayal gücünün ötesinde...

Güçlü stok ve model çeşitleri Ceyhan Yapı’da

Eviniz veya işyeriniz için, yaşam alanlarınızda dilediğiniz tüm seçenekler için mağazalarımıza bekliyoruz.

Ceyhan yapı iletişimCeyhan yapı iletişim

Mağazalarımıza bekliyoruz.

Kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel ekibi ile Ceyhan Yapı her zaman yanınızda.

Mağazalarımızdan Fotoğraflar

Yaşam alanınızda görme şansını yakalayabileceğiniz bir çok farklı konseptin olduğu teşhir standlarımızı sizler için güncel tasarımlar ile yeniliyoruz. Mağazamızda fikirlerinizi beraber değerlendirelim karar verme sürecinizi mimar desteğimizle beraber hızlandıralım.

Ceyhan Yapı'da hayatınıza hak ettiği değeri sağlayan kaliteli dokunuşlarar yaparak yeni bir yaşam alanı tasarlayın.

Kalitenin adresi.

Satışı bize özel olan 2 cm seramik ürünlerimiz sizin için mağazalarımızda..

2 Cm Seramik