Yunusoğlu’ndan 2 Yeni Proje: Salhane’de Gökdelen, Gaziemir’de 250 Konut

Yunusoğlu’ndan 2 Yeni Proje: Salhane’de Gökdelen, Gaziemir’de 250 Konut

Arma Gaziemir projesini yılsonunda teslim edecek olan ve Güzelbahçe’de 250 bağımsız bölümden oluşan 5 projenin startını veren Yunusoğlu İnşaat 2 yeni projeye daha başlayacak. Bayraklı Yeni kent merkezi’nde 32 katlı bir gökdelen yapacak olan Yunusoğlu Gazi

A+A-

Arma Gaziemir Projesi ile Narlıdere, Güzelbahçe, Urla gibi sahil bölgelerinden yatırımlarını kent merkezine çeken Yunusoğlu Bayraklı ve Gaziemir ilçesinde yeni projelere başlayacak.

148 bağımsız bölümden oluşan Arma Gaziemir projesinin ardından ikinci proje de yola çıkıyor. Yunusoğlu Gaziemir’deki ikinci projesinde 35 dönüm arazi üzerine 250 konut inşa edilecek. Arma Gaziemir’deki satışlardan oldukça memnun olduklarını belirten Yunusoğlu inşaat yönetim kurulu başkanı Yunus Yunusoğlu, “Arma Gaziemir’de teslim tarihinin öne çektik. Yıl sonunda daireleri teslim ediyoruz. Gaziemir’den memnunuz. Burada ikinci projeyi de hayata geçireceğiz” dedi.

Yunusoğlu İnşaat yeni kent merkezi bölgesinde ise 32 katlı bir gökdelen inşa edecek. Gökdelen ile ilgili arsa geliştirme çalışmaları devam ederken proje önümüzdeki aylarda netleşecek. Projenin 60-70 milyonluk yatırım değeriyle hayata geçirilmesi öngörülüyor. 

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.