Yücesoy Kuzeyşehir En İyi Çok Katlı Konut Projesi Seçildi

Yücesoy Kuzeyşehir En İyi Çok Katlı Konut Projesi Seçildi

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Sign Of The City Awards ödülleri sahiplerini buldu. 24 kategoride düzenlenen yarışmada Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir Menemen'de hayata geçirilen Kuzeyşehir 'En İyi Çok Katlı Konut Projesi' kategorisinde birinciliğe layık

A+A-

Sign Of The City Awards 2017 'En İyi Çok Katlı Konut Projesi' kategorisinde finalde beş proje yarıştı. Finalde; İş GYO ve Nef ortaklığıyla hayata geçirilen İnistanbul, Özak-Yenigün-Ziylan ortaklığıyla hayata geçirilen Büyükyalı, İnvest Vadikoru,  Nef Bahçelievler ile Yücesoy Kuzeyşehir projeleri yarıştı. Kuzeyşehir 5 proje arasında birinci seçilerek ödüllendirildi. 

İstanbul Hilton Bomonti'de düzenlenen  Sign Of The City Awards 2017 ödül gecesine Yücesoy Mühendislik yönetim kurulu başkanı Cem Yücesoy ve yönetim kurulu başkan yardımcısı Mehmet Cem Şişman katıldı.

Yücesoy Mühendislik tarafından inşa edilen Kuzeyşehir projesi Menemen'de 30 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 2+1, 3+1, dubleks ve 4+1 dubleks villalardan oluşan projede en küçük daire brüt 121 metrekare büyüklüğünde. Villalar net 208 metrekare kullanılabilir alana sahip. 7 ila 18 katlı 8 bloktan oluşan Kuzeyşehir İzmir'de 396 konut yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.