Yıldırım: Bayraklı'da 600 Konutluk Projenin Sıkıntısını Çözeceğiz

Yıldırım: Bayraklı'da 600 Konutluk Projenin Sıkıntısını Çözeceğiz

Başbakan Binali Yıldırım Bayraklı sevgi yolunda düzenlediği miitingde İzmir'in imar ve mülkiyet sorunu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bayraklı Tepekule'de 600 konutluk bir projenin sıkıntısı olduğunu da belirten Yıldırım bu sorunu da çözecekleri

A+A-

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, kentsel dönüşüm konusunun en fazla İzmir'i ilgilendirdiğini, Bayraklı Tepekule'de 600 konutluk projeyle ilgili bir sıkıntı olduğunu, bu sorunu da çözeceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 2015 seçimlerinde İzmir'i gezerken mutlaka imarla, tapuyla, mülkiyetle ilgili, elektrik, doğalgaz, su ile ilgili sorunları çözeceklerini söylediklerini anımsatan Yıldırım, "İmar barış yasasını geçirdik. Düşünebiliyor musunuz İzmir gibi dünya şehrinin binalarının yüzde 62'si imarsız, ruhsatsız, sağlıksız. Bu meseleyi kökünden çözmek için imar barışını çıkardık. CHP ne diyor, 'efendim biz düşünmüştük'. Siz sadece hayal edersiniz. AK Parti de hayalleri gerçeğe dönüştürür." dedi. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.