Yenisahra ve Barbaros Mahallesi İmar Planı Onaylandı

Yenisahra ve Barbaros Mahallesi İmar Planı Onaylandı

Ataşehir'in Yenisahra ve Barbaros mahallesi imar planında sona gelindi. “Yenisahra Mahallesi Yakın Çevresi 1/1000 Ölçek Revize Uygulama İmar Planı” belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edildi.

A+A-

Ataşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin yıllardır bekleyen imar sorununda sona gelindi.

Ataşehir Belediye Meclisi’nde CHP ve AK Partili meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edilen planlar, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulacak. Planlar İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylanmasının ardından Ataşehir Belediyesi’nde askıya çıkacak.  

Konuyla ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, dokuz senenin ardından önemli bir aşamaya gelindiğini söyleyerek,  “Bu plan halkla birlikte yapıldı. Bu planlarla ilgili olarak, yapılması ve istenilmesi gereken neler var neler yok bu aşamada halkımızla birlikte olduk. Hatta muhtarlarımız da burada, onlarla birlikte bu görüşmeleri gerçekleştirerek uygulama imar planlarıyla ilgili binlik çalışmalar yapıldı. İmar Planları üzerinden siyaset yapılmaz. Bu plan çalışması sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.