Westpark AVM 10 Mayısta Açılıyor

Westpark AVM 10 Mayısta Açılıyor

Ege Bölgesinin en büyük outlet AVM'si Westpark Bayraklı AVM 10 mayısta açılıyor. 2 gün sürecek açılışta 10 mayısta birçok etkinlik ücretsiz olarak ziyaretçilerle buluşacak 11 mayısta Murat Boz konseri ile son bulacak.

A+A-

Tankar Gayrimenkul tarafından 300 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek Westpark Outlet Türkiye'nin ikinci, Ege Bölgesi'nin en büyük outleti ve eğlence merkezi olacak. Westpark Outlet projesinde, Ege'nin ilk akvaryumu da yer alacak. Projede 2 bin kişiye istihdam sağlanacak.

10 mayısta Mirror Family, Tea-Party Korteji, Transformers etkinliği ve Play Doh etkinliği ücretsiz olarak ziyaretçilerle buluşacak. Açılışın 2. gününde ünlü sanatçı Murat Boz saat 21:00'da konser verecek.

Projede yaklaşık 155 mağaza, teraslı kafe ve restoran alanlarının yanı sıra bin 500 oturma kapasiteli yeme-içme alanı, çocuklar için büyük eğlence ile oyun alanları, spor alanları ve 2500 kapasiteli otopark alanı bulunuyor.

Tankar Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Tan, Westpark Outlet'in 11 mayısta 2 gün sürecek açık hava konserleri ve sürpriz konuklarla İzmirlilerin hizmetine gireceğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum