Üsküdar Çekmeköy Metrosu Ne Zaman Başlayacak 2018?

Üsküdar Çekmeköy Metrosu Ne Zaman Başlayacak 2018?

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal Üsküdar Çekmeköy metrosunun açılış tarihini açıkladı. Uysal, Üsküdar Çemeköy metrosunda tes sürüşlerinin ağustos ayında biteceğini ve seferlerin başlayacağını söyledi.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ile birlikte Çekmeköylülerle iftar programında buluştu. Başkan Uysal, mahalle sakinlerinin evlerinde yapıp getirdiği yemeklerle orucunu açtı.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu Ağustos'ta açılıyor

İBB'nin resmi web sitesinde yer alan habere; Uysal  Üsküdar-Ümraniye metrosu hakkında açıklama yaptı. Uysal şunları söyledi; "Çekmeköy’de şuan yeni asfaltlama çalışmaları başladı, hızla devam ediyor. Üsküdar-Ümraniye Hattı’nı Aralık ayında açtık. Devamı niteliğindeki Çekmeköy Hattı’nda ise test sürüşleri başladı Temmuz ayında da devam edecek. Ağustos ayında test sürüşleri bitecek ve seferlere başlayacak. Burayla da sınırlı kalmayıp Taşdelen’e, Sultanbeyli’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı ve oradan da Kadıköy-Kartal metrosuna kadar uzanacak. Bu bölge adeta metro ağlarıyla donatılmış olacak. Buradan metroya binerek Üsküdar’a, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Kadıköy-Kartal metrosuna kolaylıkla ulaşabileceksiniz"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum