Urla'ya Yeni AVM Projesi Geliyor

Urla'ya Yeni AVM Projesi Geliyor

Karakaşlar Yapı Grup, Urla Uğur Mumcu Kavşağı karşısında hayata geçireceği Bambo Urla AVM projesi için çalışmalara başladı. Bamboo Urla AVM’nin 2019 yılının 2. çeyreğinde faaliyete geçmesi hedefleniyor.

A+A-

8 bin metrekare kapalı, 20 bin metrekare de açık otopark alanına sahip olacak Bamboo Urla’da 77 mağaza faaliyet gösterecek. 25 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan AVM’de yeme içme alanları, sinema, mağazalar, market ve yapı market hizmet verecek.

Bamboo Urla AVM'nin,  sadece yaz mevsimi değil, dört mevsim İzmir’in kazançlı alışveriş ve yaşam merkezi olacağını belirten Karakaşlar Yapı Grup yetkilileri İzmir – Çeşme yolunda bulunan Bamboo Urla, ilçe sakinlerinin dışında yabancı ve yerli turistlerin de uğrak noktası olacağını söyledi.

Karakaşlar Yapı, Karakaşlar Group’un ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketi olup, 20 yılı aşkın süredir perakende ve konut inşaatı deneyimiyle, 10 yıldır da gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin öncü alışveriş merkezi kurucularından.

Karakaşlar Yapı, şimdiye kadar Söke (3), Muğla, Kütahya, Susurluk, Salihli Uşak ve Nazilli olmak üzere toplam 9 adet Alışveriş Merkezi kurdu.

2014 yılı rakamlarına göre toplam 200 bin metrekare kiralanabilir alışveriş merkezi inşaat projesi geliştiren Karakaşlar Yapı, 500’ün üzerinde kira sözleşmesi gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.