Urla'da Doğalgaz Çalışmaları Başlıyor

Urla'da Doğalgaz Çalışmaları Başlıyor

Urla belediye başkanı Sibel Uyar, ilçede mart ayı itibarıyla doğalgaz altyapı çalışmalarının başlayacağını söyledi

A+A-

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak 2018 yılında İzmir'in 8 ilçesinin doğalgaz ile tanışacağını söylemesinin ardından çalışmalar da sürüyor. 

Mahalle toplantısında Urla’da son günlerde altyapı çalışmaları sebebiyle yolların kazı sebebiyle bozuk olması da gündeme getirildi. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Mart ayından itibaren Zeytinalanı bölgesinden Urla’ya doğalgaz altyapı çalışmalarının da geleceğini belirterek şu bilgiyi verdi:

“Bu yatırım için de yine kazılar yapılacak. Her önemli altyapı çalışmasının böyle bir sıkıntısı da oluyor. Şehrin merkezinde elektriklerin sık sık kesilmesini önleyecek, su ihtiyacımızı aksamadan karşılayacak ve kanalizasyon borularının ihtiyacımıza cevap verecek nitelikteki çalışmaları yapılıyor. Bunların hepsi bir plan dahilinde gerçekleşiyor. Ancak şunu söyleyebilirim ki kazı sıkıntısının bitmesine az kaldı. Biraz da son günlerdeki hava koşullarından etkilenildi. Tüm yatırımların kazılarının kısa sürede bitirileceğini biliyorum. Bizler de kurumlarımızın yaptığı yatırımları takip ediyoruz ve bu sıkıntının giderilmesi için sürekli temas halindeyiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.