Ünlü İsimler Urla'dan Ev Alıyor

Ünlü İsimler Urla'dan Ev Alıyor

İzmir-İstanbul otoyolu ile değerlenen Urla'da Türkiye ve dünyadan ünlü isimler ev alıyor. Gazeteci Yazar İclal Aydın da Urla'dan ev alanlar listesine girdi. İclal Aydın Urla Kekliktepe'de yeni bir ev aldı.

A+A-

Ünlü basketbolcular Hüseyin Beşok ve Efe Aydan'dan tenör Hakan Aysev'e, Sibel Can'dan Coşkun Sabah'a kadar hayatlarını İstanbul'da sürdüren sanatçılar, sporcular ve işadamları, rotayı Urla'ya çevirdi. İlçede villa satışları arttı. Urla'nın yeni konuğu ise gazeteci-yazar ve güzel oyuncu İclal Aydın oldu.

İLK TERCİH KEKLİKTEPE

Peki ne oldu da yerli ve yabancı birçok isim İzmir'in bu şirin ilçesine rağbet etmeye başladı? Bunun en büyük nedeni İzmir'in en önemli yatırımlarından biri olan Körfez Geçiş Projesi... İlçede son 6-7 aydır satışlar patlama noktasına gelirken, yerli ve yabancı birçok ünlü Urla'da arazi alıp malikane ve lüks villa yaptırmak için yarışıyor. Urla'nın son iki ünlüsü geçen yıl 4 milyon TL vererek villa alan fantezi müziğin ünlü ismi Coşkun Sabah ile Sibel Can'dı. Angelina Jolie'nin Urla'dan ev aldığı iddia edilirken, ünlü yıldıza; BM'nin İyi Niyet Elçisi olması sebebiyle Çeşmealtı Saklıkoy'da villa tahsis edildiği belirtiliyor. Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo'nun da Kekliktepe'de ev aldığı duyumları var.

ZEVKİNE GÖRE DEKORASYON

İstanbul'dan gelenlerin ilk tercihi Kekliktepe... İnşaat ve dekarasyon sektöründe faaliyet gösteren İbrahim Kapkın, "Her gün yaptığımız villa ve sitelere müşteri geliyor. Daha çok arsa alıyorlar. Proje çizdirip zevklerine göre yaşıyorlar" dedi.

TRT'de önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak olan "Ege'nin Hamsisi" adlı dizide oynayan İclal Aydın da yeni satın aldığı evinin iç dekarasyonunu zevkine göre yaptırıyor.

Kaynak: Yeni Asır

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.