Ünlü Futbolcu Çeşme'de 10 Milyon TL'ye Villa İnşa Ediyor

Ünlü Futbolcu Çeşme'de 10 Milyon TL'ye Villa İnşa Ediyor

Arsenal'li oyunca Mesut Özil Çeşme Alaçatı'da müstakil villa inşa ediyor. Mesut Özil'in Alaçatı villasının 10 milyon TL'ye mal olacağı öğrenildi.

A+A-

Arsenal'in yıldız futbolcusu Mesut Özil, Alaçatı'da lüks bir villa yaptırmak için kolları sıvadı. Haftalık 350 bin sterlin (yaklaşık 2 milyon 190 bin lira) adını dünyanın en çok kazanan futbolcuları arasına yazdıran Mesut Özil, kesenin ağzını açtı. Alaçatı merkezdeki Değirmen Dağı mevkiinde geçtiğimiz aylarda dört villalık arazi satın alan 29 yaşındaki futbolcu, hemen ardından  lüks villanın inşası için de talimat verdi.

TAPUSU AĞABEYİN ÜSTÜNE

Ünlü futbolcunun Alaçatı'daki lüks villası için 10 milyon TL'yi gözden çıkardığı öğrenildi. Özil, işlemlerin hızlı ilerlemesi için de iddiaya göre tapuyu ağabeyi Mutlu Özil'in üstüne yaptırdı. Geçtiğimiz hafta Premier Lig'in tatile girmesiyle soluğu İzmir'de alan Özil, villanın inşaatını yakından takip etti. Arsenal'in başarılı futbolcusu, inşaatı bu yaz tamamlanacak olan villasını İzmirli sevgilisinin zevkine göre dekore edecek.

Mesut Özil'in İngiltere'de 35 milyon euro değerindeki (yaklaşık 192 milyon lira) malikanesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.