Tuzla Plus Fiyatları 692 Bin TL’den Başlıyor

Tuzla Plus Fiyatları 692 Bin TL’den Başlıyor

Büyüklükleri 114 metrekare ile 692 metrekare arasında değişen ticari alanların yer aldığı Tuzla Plus fiyatları 692 bin TL’den başlıyor…

A+A-

Ak İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da hayata geçirilen Tuzla Plus projesi 13 bin 675 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

50 ticari alandan meydana gelen Tuzla Plus projesinde büyüklükleri 114 metrekare ile 692 metrekare arasında değişen ticari alanlar yer alıyor. 

Tuzla Plus fiyatları 692 bin TL’den başlıyor. Projede metrekare fiyatları ise 5 bin 500 TL’den başlıyor. Aralık 2017’de teslimlerin yapılması planlanan projede yüzde 50 peşinatla dükkan sahibi olunabiliyor. Kalan yüzde 50 için ise kişiye özel ödeme planı yapılıyor. 

Ak İnşaat Tuzla Plus projesinin öne çıkan özellikleri arasında ise normal ticari alanların 6 metre, dublekslerin ise 10 metre tavan yüksekliğine sahip olması. 2 ton taşıyabilen dayanıklı zeminin bulunması ve hafif eğimli bir arsa üzerine inşa edilmesi, her türlü taşıtın girmesine imkan sunuyor. Ayrıca her dükkanın önünde park yeri bulunuyor. 

15 farklı organize sanayi bölgesinin tam ortasında yer alan Tuzla Plus projesi, Osmangazi Köprüsü, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Tem Otoyolu’na bağlantılı yollara yakın mesafede konumlanıyor.

Kira garantisi sunulan proje tamamlandığında kira getirisinin 3 bin TL'den başlaması bekleniyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.