TURYAP İngiltere Emlak Piyasasında

TURYAP İngiltere Emlak Piyasasında

Türkiye’de ilk kez franchising sistemini kuran Turyap, bu sene 33. yaşını dolduruyor. Yurt içi ve yurt dışında 300’ü aşkın temsilcilik ağı bulunan firma 2018 itibariyle yurt dışı yatırımlarına da ağırlık vermiş durumda.

A+A-

KKTC, ABD, Azerbaycan, Hollanda,İspanya, Romanya ve Yunanistan’da temsilcilikleri bulunan firma Birleşik Krallık genelinde yaptığı master franchise anlaşması ile İngiltere emlak sektörüne iddialı bir giriş yapıyor.

 

Türkiye’nin markası İngiltere’de

Londra Wood Green bölgesinde açılacak olan yeni temsilciliğin yanı sıra Ekim 2018’den itibaren faaliyete başlayacak olan TURYAP Birleşik Krallık Master Franchise Temsilciliği,  Birleşik Krallık Bölgesinde Turyap Temsilciliklerinin açılması ve hızlı bir şekilde operasyona geçilmesi konusunda Türkiye’de bulunan firmanın merkezi ile koordineli çalışmalarda bulunacak.

 

Turyap Yurt dışı Franchise yetkilisi Eda Özcan yaşanan gelişmeler için, "TURYAP Ailesi olarak Türk Bayrağını ve Turyap markasını yurt dışında başarı ile temsil etmenin gururunu taşıyoruz, bu gelişme ile artık İngiltere’de markamızın temsilcisi olmak isteyenlere daha hızlı ve konforlu hizmet verebileceğiz. Önümüzdeki dönem için körfez ülkeleri de hedefimizde.Gayrimenkul yatırımı dünyanın her yerinde çok büyük değer taşıyor ve herkes güvenle yatırım yapmayı hak ediyor" dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.