Türkerler ve Doğuş Holding'ten İşbirliği: Bomontiada  İzmir'e Geliyor

Türkerler ve Doğuş Holding'ten İşbirliği: Bomontiada İzmir'e Geliyor

Türkerler ve Doğuş Holding Mahall Bomonti İzmir projesinde işbirliğine imza attı. Doğuş holding iştiraklerinden Bomontiada İstanbul'dan sonra İzmir'de olacak. Bomontiada'da çok sayıda yeme-içme ve kültür -sanat mekanları yer alacak.

A+A-

Türkerler Holding, İzmir’de geliştirdiği Mahall Bomonti projesinde Doğuş Holding iştiraklerinden Bomontiada hizmet verecek.

Bugün Mahall Bomonti İzmir projesinde konuyla ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “Kente ve bölgeye değer katacak güzel bir işbirliğine imza atıyoruz” dedi.

Bomontiada’da birbirinden farklı restoran ve kafelerin yanı sıra yerli-yabancı sanatçıların etkinliklerine sahne ev sahipliği yapacak Babylon’un da yer alacağını ifade eden Kazım Türker, “Sosyal ve kültürel hayatın nabzının atacağı Bomontiada bünyesinde kendi müdavimlerini yaratmış markalar kadar dünya mutfaklarını bir araya getirip aynı çatı altında sunacak yepyeni bir konsept de kapılarını açacak” dedi.

ferit-sahenk-kazim-turker.jpg

YENİ KONSEPTLER İLK KEZ MAHALL BOMONTİ'DE

Türkiye’de yeme içme sektörünün en büyük şirketi olan d.ream markasının 12 ülkede faaliyet gösterdiğini hatırlatan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ise, “Türk turizmine misafirlerimize dünya markalarını getirmek, Türk mutfağı ve misafirperverliğini de dünyaya tanıtmak için çalışıyoruz. Bomontiada da d.ream’in en önemli markalarından biri. Türkerler Holding aracılığıyla İstanbul’un yeme içme ve kültür sanat alanındaki bu değerli markasını İzmir’de de hayata geçirecek olmaktan mutluyuz. The Popülist, Monochrome ve Babylon’un yanı sıra Mahal Bomonti’de ilk kez kapılarını açacak yeni konseptlerimiz olacak” dedi. Bomontiada için yapılacak tüm yatırımın Türkerler tarafından gerçekleştirileceğini kaydeden Ferit Şahenk, “Kazım Bey sayesinde projemizi İstanbul dışında bir yere taşıyoruz. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu projede sadece Kazım Bey’in projesi değil tüm İzmirlilerin projesi.”

1100 KONUT, 9 TARİHİ BİNA

Türkerler Holding tarafından 1912 yılında Bomonti Ailesi tarafından kurulan 45 bin metrekarelik bira fabrikası arazisinde hayata geçirilen Mahall Bomonti projesinde 1100 adet konut ofis ve ticari alanlar yer alacak. Proje hakkında bilgi veren Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr Atilla Sezgin, 9 tarihi binanın bulunduğu Mahall Bomonti’de 1000 kişilik gösteri alanı, kütüphane, tiyatro ve opera soluna, sinema, alışveriş merkezi, tenis kulübü ve 30 bin metrekarelik yeşil alan olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.