Türk Ünlülerin Evleri 2018

Türk Ünlülerin Evleri 2018

Türkiye'deki ünlü isimlerin yaşadığı evler özellikle dekorasyonlarıyla göz dolduruyor. İşte ünlülerin yaşadığı evler..

A+A-

Kadıköy Caddebostan’da oturan Tuba Büyüküstün, Anadolu Yakası’ndan ayrılamadı. İşletmeci Umut Evirgen ile ilişkisi olan Büyüküstün, yine aynı semtten kendisine 4+1 daire kiraladı. İkiz çocukları Toprak ve Maya’yla birlikte yaşayan ünlü isim, bu ev için de kesenin ağzını açtı. Güzel oyuncu, yeni dairesi için aylık 5 bin TL kira veriyor. 

tuba-buyukustun-evi.jpg
Profesyonel manken olan, şimdilerde ise sunucu olarak karşımıza çıkan Deniz Akkaya  iki katlı 250 metrekarelik villada kızı Ayşe ve British Shorthair cinsi sevimli kedisi Pati ile yaşıyorlar. “Evin Ayşe’nin okuluna yakın olması önemliydi benim için. Yıllarca Boğaz’ın mavisini seyreden evlerde yaşadım. Biraz da yeşilin keyfini çıkarmaya karar verdim. Buranın bahçesi ve bulunduğu konum beni cezbetti. Hem şehrin kaosundan izole hem de merkezi bir noktada bulunuyor” diyen Akkaya, emlakçı aracılığıyla bulunan ve kendisine ilk gösterilen evmiş burası. İçine girdiği anda da tutmaya karar vermiş. Akkaya “Daha önce yaşadığım evler de hep uzun süreli oldu. Ama hepsi gereğinden fazla büyüktü, artık sıkılmıştım bu durumdan. Burası tam aradığım ebatta, bizim çekirdek ailemize uygun ve sıcak bir evdi. İçinde tadilat yapmamı gerektiren durumlar olmaması da cabasıydı” diye konuştu. Evin girişinde salon, mutfak, bir oda ve misafir tuvaleti bulunuyor. Kızı ve kendine ait yatak odaları, ortak kullanımlı geniş banyosu ve giyinme bölümü ise üst katta. Evin dekorasyon aşamasında yakın arkadaşı iç mimar Nazlı Goldenberg’ten destek almış Akkaya: “Nazlı mesleğini yapmıyor. Keşke yapsa... Onun evini de zevkini de hep beğenirim. Bana burası için fikirler vermesini rica ettim. Bazı konularda iç mimar Engin Özmen devreye girdi.”

deniz-akkaya-evi.jpg

Bennu Gerede, Sedef Adası'ndaki evini kiraya çıkardığını Instagram'dan duyurdu. Fotoğraflarını paylaştığı yazlık ile ilgilenip fiyat bilgisi isteyenlere hemen dönüş yapıyor. Adada toplam 110 ev bulunuyor. Gerede villasına 2 aylığına 8 bin Euro (43 bin TL) istiyor. 

bennu-gerede-evi.jpg
Seda Sayan, Bodrum-Yalıkavak'taki yazlığını 3 yıl önce satılığa çıkarmıştı. Yakınlarına ''Annem o evde düştü, bacağını kırdı. Birkaç tatsızlık daha yaşadım. Artık oturmak istemiyorum'' diyen Sayan sonunda bahçe içindeki, deniz manzaralı, havuzlu villasını 700 bin dolara (3 milyon 200 bin lira) sattı. 

seda-sayan-evi.jpg
Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz, Acarkent'te bir villa satın aldı. Kral lakaplı golcü futbolcu, yılbaşında aldığı müstakil evin içini yeniledi. Bin metrekare olan evde dört oturma odası, altı yatak odası, bir sinema odası, bir Playstation odası, yedi tane banyo- buhar-saunası yer alıyor. Yılmaz, yeni evine içine çocukları için de özel bir oyun odası yaptırdı. Hiçbir masraftan kaçınmayan milli futbolcu, evin içini sanat eserleri ile donattı. 

burak-yilmaz-evi.jpg

Ali Ağaoğlu sahibi olduğu Ataşehir, Andromeda Gold'un 51. katında oturuyor. Dairenin büyüklüğü 550 metrekare. 

ali-agaoglu-evi.jpg
Ayşe- Taner Kucuroğlu çifti, 5 çocuklarıyla birlikte Bebek'te yaşıyor. 260 metrekarelik daire dört oda, bir salon, bir mutfak, iki banyo ve misafir tuvaletinden oluşuyor..

ayse-kucuroglu.jpg

Dilek Hanif'in, kızları Dilhan, Hande, köpekleri Mimi ve Lili ile Rumelihisarı'nda ikamet ediyor. Hanif ve kızlarının yaşadığı ev ise 400 metrekare.

dilek-hanif.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.