TOKİ Yüksekova Projesinde Son Durum

TOKİ Yüksekova Projesinde Son Durum

TOKİ Hakkari Yüksekova konutlarının inşaatı aralıksız sürüyoru. TOKİ başkanı Ergün Turan ilçede 6 bölgede 3 bin 63 konut inşa edeceklerini söyledi. TOKİ Yüksekova projesi havadan görüntülendi.

A+A-

TOKİ tarafından Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hayata geçirilen konutlar insansız hava aracı ile görüntülendi.

TOKİ Başkanı Turan, Yüksekova'yı yeniden imar ve inşa etmeye başladıklarını söyledi.

Yüksekova'da kent kimliği ve merkezi niteliklerle güçlü bağları olan, halkın beklentilerine yanıt veren, güçlü fiziki, sosyal altyapısı bulunan yeni yerleşim alanları kurduklarını aktararak, inşaatı devam eden projelerin vatandaşların tüm ihtiyaçlarına cevap vereceğini açıkladı.

Yüksekova'da  halkın acil konut ihtiyacını karşılamak için büyük bir konut hamlesi başlattıklarını söyleyen Turan, "Yüksekova'da altı bölgede 3 bin 63 konut inşa edeceğiz. Konutlarımızın inşası hızla devam ediyor. Projelerimiz tamamlandığında yeni bir Yüksekova inşa edilmiş olacak." dedi.

Yeni bir şehir kuruluyor

İlçede sosyal donatı projeleri de inşa ettiklerini söyleyen Turan, camisinden, dükkanından, ticaret merkezine kadar her ihtiyaca cevap veren yeni bir şehir ortaya çıkardıklarını dile getirdi.

Projelerin tamamlanması ile yeni istihdam alanları ve yeni iş olanaklarının da oluşacağını da sözlerine ekleyen Turan, böylece büyük şehirlere göçün de önüne geçileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.